Euroleague

Στην αποστολή ο Παπαλουκάς!

Στη 12άδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές συμπεριέλαβε ο Ετόρε Μεσίνα τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Σήμερα (27/12) ήταν η πρώτη μέρα των προπονήσεων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Θοδωρή Παπαλουκά, ωστόσο ο Ετόρε Μεσίνα έκρινε πως ο «Τεό» θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αυριανή αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, στην πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε φροντίσει να δηλώσει τον Παπαλουκά, πριν εκπνεύσει η προθεσμία της Ευρωλίγκας για τις αλλαγές στο ρόστερ και όπως δείχνουν τα πράγματα το… δεύτερο ντεμπούτο του «Τεό» με τη φανέλα της «ομάδα του στρατού» δεν θα αργήσει πολύ.

Ο Ετόρε Μεσίνα είδε πως λιγοστεύουν οι λύσεις για την ομάδα του, καθώς οι Έρτσεγκ και Βοροντσέβιτς συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ και ο Σόνι Ουίμς δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση, λόγω του τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο που τον ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x