Euroleague

«Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος»

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο τέλος του οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μάλαγα ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Στον χαρακτήρα που έδειξαν στο τέλος οι «πράσινοι», στην επικράτησή τους επί της Ουνικάχα για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι η ομάδα παρουσίασε προβλήματα σε άμυνα και επιθετικά ριμπάουντ, όμως σημασία έχει ότι στο κατάλληλο σημείο οι παίκτες του έκαναν αυτό που έπρεπε και ήρθε η νίκη.

«Καλησπέρα σε όλους! Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, για αμφότερες τις ομάδες. Η Μάλαγα τρέχει ως ομάδα και απόψε πίεσε στην ταχύτητα πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος είχε 12 πόντους από αιφνιδιασμούς και ελεύθερα σουτ. Εμείς πηδούσαμε τρεις στο επιθετικό ριμπάουντ, από συνήθεια κι αυτό ήταν λάθος. Δεν είχαμε ισορροπία. Στην επανάληψη είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα στο πικ εν ρολ, δεν είναι και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στη φυσική κατάσταση που πρέπει, και είναι λογικό. Ωστόσο, δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Σφίξαμε την άμυνά μας, παρότι σε σπέσιαλ καταστάσεις δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, έχει προβλήματα κι αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είχαμε και την ατυχία με το Δημήτρη Διαμαντίδη. Συνεχίζουμε…», είπε αναφορικά με το παιχνίδι ο «Άρτζι» ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη και πως επηρέασε αυτός το ματς:

«Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, «μπήκε» στο γήπεδο και βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι, παρά την απώλεια του αρχηγού μας. Η κατάστασή του Δημήτρη θα εκτιμηθεί την Παρασκευή».

Όσο για το τι κρατάει από το ματς με την Ουνικάχα; «Η Μάλαγα έχει μεγάλα διαγράμματα στο παιχνίδι της. Εμείς δεν είχαμε ανάσες, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Πήγαμε καλύτερα στο σεταρισμένο παιχνίδι, παρά όταν άνοιξε».

Ο τεχνικός των «πράσινων» μίλησε και για την εμφάνιση του Ρόκο Λένι Ούκιτς: «Έχει συνηθίσει διαφορετικά, κάνει προσπάθεια, αλλά απόψε θεωρώ δεν βοήθησε τον εαυτό του. Υπήρχαν φάσεις, αλλά δεν τις είδε. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όχι όμως ύστερα από τάιμ άουτ. Πρέπει να βελτιώσει αυτό το κομμάτι και θα το βελτιώσει. Εμείς θα τον βοηθήσουμε και νομίζω πως θα ανταποκριθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x