Euroleague

Έφεση και… επίσημα από Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα ότι έκανε έφεση για την... τύχη του αγώνα με την Σιένα.

Όπως αναμενόταν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, την Δευτέρα, κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της Ευρωλίγκας ο οποίος απέρριψε την ένσταση για το ματς με την Σιένα.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε πρώτη φάση, είδαν την προσπάθειά τους να πέφτει στο κενό αλλά δεν σκοπεύουν να τα παρατήσουν. Έτσι, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα στο σάιτ της ΚΑΕ, έκαναν έφεση και θα περιμένουν πλέον την… τύχη της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε τη Δευτέρα 4.2.2013 έφεση κατά της απόφασης του Πειθαρχικού Δικαστή της Euroleague για τον αγώνα με τη Σιένα της 18.1.2013.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιμένει με την έφεσή της και τους απολύτως βάσιμους νομικούς ισχυρισμούς της ότι ο αγώνας με τη Σιένα πρέπει να επαναληφθεί, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x