Euroleague

Αποδεκατισμένη και απογοητευμένη η Μάλαγα

Χωρίς τους Κάλογουεϊ και Σίμον, αλλά και με αμφίβολο τον Ζόριτς, ταξίδεψε η Ουνικάχα στην Τουρκία για το ματς με την Αναντολού Εφές.

Η Μάλαγα χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας: νίκες με Εφές εκτός και Άλμπα εντός και ήττες του Παναθηναϊκού από Μπάμπεργκ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η αποστολή της στον αυριανό αγώνα της Τουρκίας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη λόγω των αγωνιστικών της προβλημάτων.

«Οι πιθανότητές μας για πρόκριση δεν είναι πολλές, ειδικά αν δούμε και τα προβλήματα που έχουμε», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιασμίν Ρέπεσα. «Ο Κάλογουεϊ και ο Σίμον είναι σίγουρα εκτός μάχης, ενώ ο Ζόριτς είναι μαζί μας αλλά δεν έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα. Η Εφές είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα και να διεκδικήσουμε τη νίκη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x