Euroleague

Ευρωλίγκα: MVP της αγωνιστικής οι Παπαγιάννης και Κότσαρ!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Μάικ Κότσαρ μοιράστηκαν το βραβείο του MVP της 31ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, έχοντας αμφότεροι 40 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!

Το βραβείο του MVP της 31ης αγωνιστικής της Euroleague πήρε ο Γιώργος Παπαγιάννης, μετά και την ιστορική του εμφάνιση στην χθεσινοβραδινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν Μονάχου (86-76) στο ΟΑΚΑ!

Ο 25χρονος Έλληνας σέντερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην επικράτηση των «πρασίνων», με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να κάνει τρία ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση!

Συγκεκριμένα, ο Παπαγιάννης μέτρησε 24 πόντους (7/7δ., 3/3τρ., 1/1β.), 11 ριμπάουντ και 3 τάπες (!), συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Ο Έλληνας ψηλός του Παναθηναϊκού ωστόσο, μοιράστηκε το βραβείο του MVP μαζί με τον Μάικ Κότσαρ της Μπασκόνια, στην εντός έδρας επικράτηση των Βάσκων επί της Άλμπα Βερολίνου (93-87).

Ο 26χρονος Εσθονός σέντερ ήταν καταλυτικός στη νίκη των Ισπανών, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 23 πόντους (9/11δ., 5/6β.), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, μαζεύοντας και εκείνος 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x