Οι «πράσινοι» μπήκαν στη νέα σεζόν με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας με 91-72 της Παρί στο Telekom Center Athens και παίρνοντας από νωρίς θέση στην κορυφή.
Με το δεξί ξεκίνησε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε από τη Βιτόρια επικρατώντας της Μπασκόνια με 106-89. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν ένα σημαντικό «διπλό» στην πρεμιέρα και βρίσκονται επίσης στο γκρουπ των ομάδων που ξεκίνησαν με νίκη.
Στις νικήτριες της πρώτης αγωνιστικής προστέθηκαν ακόμη η Παρτίζαν, η Βαλένθια, η Φενέρμπαχτσε, η Βιλερμπάν, η Μπαρτσελόνα, η Ζάλγκιρις, η Μπάγερν και η Ντουμπάι.
Η Παρτίζαν επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρλικ Τζόουνς, ενώ η Βαλένθια ξεκίνησε με νίκη απέναντι στην Μπεσίκτας χάρη στον εντυπωσιακό Τι Τζέι Σορτς. Η Φενέρμπαχτσε, από την πλευρά της, έκαμψε την αντίσταση της Βίρτους Μπολόνια.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






