Euroleague

Κρίσιμη συνάντηση στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα, για την ένταξη ομάδας από το Ντουμπάι στη Euroleague!

Σύμφωνα με πληροφορίες του BasketNews, οι μέτοχοι της Euroleague θα έχουν μια σημαντική συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης στο Ντουμπάι.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται από εβδομάδα στη Εuroleague!

Οι μέτοχοι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν μια κομβική συνάντηση στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν πολλά κρίσιμα ερωτήματα, συμπεριλαμβανομένου του εάν θα προστεθεί στη λίγκα ομάδα από το Ντουμπάι.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαρτίου, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει και μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Η μακροπρόθεσμη συμμετοχή του Ντουμπάι είναι ένα από τα κύρια θέματα προς συζήτηση. Το πιο πιθανό σενάριο περιλαμβάνει τη νέα ομάδα στο Ντουμπάι να ξεκινάει από το EuroCup τη σεζόν 2024-25. Αυτή η περίοδος θεωρείται ως μια μεταβατική χρονιά για την προετοιμασία για το ντεμπούτο της ομάδας στην Euroleague την σεζόν 2025-26.

Το Ντουμπάι δεν θα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης, καθώς αναμένεται να τεθούν επί τάπητος τόσο η πιθανότητα διεξαγωγής Final Four στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όσο και η συγχώνευση του Basketball Champions League με το EuroCup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x