Euroleague

Μένει στην Βαλένθια ο Κρις Τζόουνς, ακόμη και αν αγωνίζεται στο EuroCup

Παίκτης της Βαλένθια θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Κρις Τζόουνς, ακόμη και αν αγωνιστεί στο EuroCup, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Βαλένθια, μιας και δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα αγωνίζεται στην Euroleague ή στο EuroCup, με αρκετούς παίκτες να φημολογείται πως βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, καθώς αν οι «νυχτερίδες» αγωνιστούν στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, το μπάτζετ θα πέσει δραματικά.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον ηγέτη της ομάδας, Κρις Τζόουνς, όπως ο ίδιος δήλωσε στο «Meridian Sport». Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο και θα το τιμήσει, όπως είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόλυση του Άλεξ Μουμπρού από τον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρουμε ότι υπάρχει αυτή η συζήτηση ότι η Βαλένθια δεν θα είναι του χρόνου στην EuroLeague, αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτό. Προετοιμαζόμαστε μόνο για τις επόμενες αναμετρήσεις μας.

Ο Άλεξ Μουμπρού είναι ο άνθρωπος που με έφερε εδώ, που πίστεψε σε εμένα, μου επέτρεψε να είμαι ο εαυτός μου και μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας. Είναι δύσκολο. Προσπάθησε να χτίσει κάτι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν βάσει σχεδίου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά, έχεις μια σχέση με κάποιον και έτσι απλά τελειώνει. Δεν εννοώ σε επίπεδο επικοινωνία, αλλά το επαγγελματικό μπάσκετ έτσι είναι. Του εύχομαι τα καλύτερα.

Δεν σκέφτομαι καθόλου την επόμενη σεζόν. Πέρσι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Βαλένθια για τρία χρόνια, αυτός τώρα είναι ο πρώτος και έχω δύο ακόμα. Είμαι επικεντρωμένος στο παρόν, δεν σκέφτομαι μπροστά. Το έχω πει και σε άλλες συνεντεύξεις, δεν με νοιάζει εάν παίζουμε στην EuroLeague ή το EuroCup. Η Βαλένθια είναι το σπίτι μου και είμαι χαρούμενος εδώ
», τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x