Euroleague

Μπαρτζώκας, Αταμάν και Γιασικεβίτσιους πρώτοι σε τεχνικές ποινές στην Ευρωλίγκα!

Με αφορμή το ξέσπασμα και την αποβολή του Εργκίν Αταμάν στη Βαρκελώνη, ξεχωρίσαμε τους πιο «φωνακλάδες» προπονητές της φετινής Euroleague με τις περισσότερες τιμωρίες.

Αναμφίβολα το ευρωπαϊκό μπάσκετ, εκτός των άλλων, ξεχωρίζει για την ένταση και την «καυτή» του ατμόσφαιρα, τόσο εντός, όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Μια συνθήκη που πολύ συχνά οδηγεί τους παίκτες αλλά και τους προπονητές στο να χάσουν τον έλεγχο και να ξεσπάσουν κατά... πάντων. Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει τα απίστευτα ξεσπάσματα και τα νεύρα του... μάστερ του είδους, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

Με αφορμή το χθεσινό show του Εργκίν Αταμάν και την αποβολή του από την αναμέτρηση της Εφές στη Βαρκελώνη, σας παρουσιάζουμε τους πιο «φωνακλάδες» προπονητές της φετινής Euroleague με τις περισσότερες τεχνικές ποινές μέσα στη σεζόν.

Μετά το πέρας 20 αγωνιστικών, στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας συναντάμε τον Εργκίν Αταμάν της Εφές και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους της Μπαρτσελόνα με 7 τεχνικές ποινές! Κάτι που άλλωστε δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού μιλάμε για δύο από τους πιο οξύθυμους προπονητές της Ευρώπης, που συνεχώς ανοίγουν διάλογο με τους διαιτητές.



Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Αντρέα Τρινκέρι, με τον 53χρονο Ιταλό τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου να έχει τιμωρηθεί με έξι τεχνικές ποινές στη φετινή διοργάνωση.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και οι Ζβέζνταν Μίτροβιτς και Γιώργος Μπαρτζώκας, δύο προπονητές με έντονη προσωπικότητα, μεγαλωμένοι και γαλουχημένοι στα πρότυπα του βαλκανικό μπάσκετ. Ο 51χρονος κόουτς της Μονακό έχει δεχθεί φέτος τέσσερις τεχνικές ποινές, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μετράει τρεις.

Μάλιστα, τις δύο από αυτές τις τεχνικές ποινές ο Γιώργος Μπαρτζώκας τις δέχθηκε στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Τρίτη (11/01), με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να αποβληθεί και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια από τη δεύτερη κιόλας περίοδο.



Η τελευταία αποβολή του έμπειρου προπονητή σε επίπεδο Ευρωλίγκας ήταν πριν από έναν περίπου χρόνο και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου του 2020, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για την ιστορία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι μόλις ο δεύτερος προπονητής που αποβάλλεται τη φετινή σεζόν από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τα πρωτεία και σε αυτή την κατηγορία κρατάει ο Εργκίν Αταμάν με τρεις αποβολές!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x