Euroleague

Σίγουρο νικητή τον Παναθηναϊκό AKTOR στον ημιτελικό με την Φενέρ βλέπει η Μονακό

Η Μονακό δεν πήρε και πολύ καλά τον αποκλεισμό της από την Φενέρμπαχτσε στα play-off της Euroleague και έκανε ακόμη ένα tweet υπέρ του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του Final Four.

Ο αποκλεισμός της Μονακό από την Φενέρμπαχτσε στο Game 5 των playoff της Euroleague έχει οδηγήσει τους Μονεγάσκους να πάρουν δημόσια θέση πως θα υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό AKTOR, στον μεταξύ τους ημιτελικό(24/5 19:00).

Μετά από το tweet της Μονακό την επομένη του Game 5, που έδειχνε τους φίλους της να πανηγυρίζουν μαζί με αυτούς του «τριφυλλιού», έκανε ακόμη ένα μετά την σημερινή συνέντευξη Τύπου των ομάδων στο Βερολίνο, χρησιμοποιώντας την φάτσα του Άντονι, που έχει γίνει viral στα social media.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μόντε Κάρλο απάντησε σε μία δημοσίευση της Ευρωλίγκας για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, γράφοντας: «Προσπαθώντας να φανείς cool, πριν το παιχνίδι για την 3η θέση», υπονοώντας πως η Φενέρμπατχσε θα αποκλειστεί από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό της Κυριακής(26/5 18:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x