Euroleague

Η Euroleague θυμίζει στον κόσμο 4 clutch στιγμές του Σπανούλη σε Final Four ενόψει Βερολίνου

Μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του Βασίλη Σπανούλη σε Final Four μας θυμίζει η Euroleague, ενόψει του ερχόμενου ραντεβού που έρχεται στο Βερολίνο(24-26/5).

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο(24-26/5) έχει ξεκινήσει για τα καλά και η διοργάνωση «ζεσταίνει» τον κόσμο θυμίζοντας τις πιο clutch στιγμές ενός θρύλου της, του Βασίλη Σπανούλη.

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin έχει κατακτήσει 3 φορές το τρόπαιο, με τον Παναθηναϊκό το 2009 και με τον Ολυμπιακό το 2012 και το 2013 και έχει χαρίσει αρκετά στιγμιότυπα σε αυτά τα παιχνίδια, όντας ένας από τους παίκτες που έχουν «φάει» με το κουτάλι τέτοιες αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα η Ευρωλίγκα ανάρτησε ένα βίντεο με το καθοριστικό τρίποντο του «Kill Bill» στον ημιτελικό του 2012 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την ασίστ στο νικητήριο «πεταχτάρι» του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το τρίποντο που ουσιαστικά «τελείωσε» την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Λονδίνου το 2013 και το τρίποντο που έφερε τους Πειραιώτες αγκαλιά με την νίκη, στον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το 2015 στην Μαδρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x