Euroleague

Από 225 ευρώ τα εισιτήρια του Final Four στο Κάουνας - «Βγαίνουν» στις 17 Ιανουαρίου

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δει από κοντά το Final Four της Ευρωλίγκας στο Κάουνας, θα μπορέσει από τις 17 Ιανουαρίου να προμηθευτεί εισιτήρια, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 225 ευρώ!

Μετά την επίσημη ενημέρωση της Ευρωλίγκας, ότι το φετινό Final Four θα διεξαχθεί στο Κάουνας, ενώ αυτό του 2024 στο Βερολίνο, οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση στη Λιθουανία έχουν γίνει γνωστές.

Αρχικά, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19 Μαΐου, ενώ ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, την Κυριακή 21 Μαΐου. Όμως αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, υπάρχει κάτι ακόμα που... ενδιαφέρει τους οπαδούς, μιας και κυκλοφορούν τα εισιτήρια!

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, οι φίλοι όλων των ομάδων, μεταξύ των οποίων φυσικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα αναζητήσουν τα μαγικά χαρτάκια από αυτό εδώ το link, με τις τιμές να ξεκινούν από 225 και να φτάνουν έως τα 515 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα ματς.

Το... θετικό της υπόθεσης είναι ότι αν κάποιος πάρει εισιτήριο, η ομάδα του δεν περάσει και τελικά αποφασίσει να μην ταξιδέψει, μπορεί να πουλήσει το εισιτήριό του ξανά σε άλλο άτομο μέσω της ίδιας πλατφόρμας, ώστε να μην χάσει τα χρήματά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x