Euroleague

Λίγες μέρες έμειναν για τα εισιτήρια του Final Four: Από 225 έως και... 4650 ευρώ οι τιμές!

Τα εισιτήρια για το Final Four της Ευρωλίγκας στο Κάουνας (19-21/5) κυκλοφορούν στις 17 Ιανουαρίου, με τους φίλους του μπάσκετ να τα βρίσκουν από τα 225 έως και... 4650 ευρώ για μέσα στο παρκέ!

Κάτι λίγο περισσότερο από 10 μέρες έμειναν για να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το Final Four της Ευρωλίγκας στο Κάουνας (19-21/5), αφού όπως έχει ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή, θα δοθούν στη διάθεση του κοινού από τις 17 Ιανουαρίου και τουλάχιστον τα πιο... οικονομικά, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Όπως ενημέρωσε η Ευρωλίγκα, οι φίλοι όλων των ομάδων, μεταξύ των οποίων φυσικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα αναζητήσουν τα μαγικά χαρτάκια από αυτό εδώ το link, με τις τιμές να ξεκινούν από 225 και να φτάνουν έως τα 4650 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα ματς.

Το... θετικό της υπόθεσης είναι ότι αν κάποιος πάρει εισιτήριο, η ομάδα του δεν περάσει και τελικά αποφασίσει να μην ταξιδέψει, μπορεί να πουλήσει το εισιτήριό του ξανά σε άλλο άτομο μέσω της ίδιας πλατφόρμας, ώστε να μην χάσει τα χρήματά του.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα των τιμών:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x