Euroleague

GM Ζαλγκίρις: «Μάθαμε στο… πούλμαν την αναβολή. Δύσκολα θα παίξουμε και με τον Ολυμπιακό»

Περίπου μισή ώρα πριν αναχωρήσει από το ξενοδοχείο έμαθε η Ζαλγκίρις για την αναβολή στο ματς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζέρ της, Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Έτοιμη να μπει στο πούλμαν για το ΟΑΚΑ ήταν η αποστολή της Ζαλγκίρις όταν ενημερώθηκε για την αναβολή του ματς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Επίσης, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Κάουνας τόνισε πως εξαιρετικά δύσκολα θα γίνει και η αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Αν και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει νέα τεστ, το έκαναν για προληπτικούς λόγους. Αρκετοί παίκτες τους δεν ένιωθαν καλά και τα αποτελέσματά τους ήταν θετικά στον κορωνοϊό. Το ματς αναβλήθηκε, καθώς όπως μάθαμε είχαν μόλις έξι παίκτες διαθέσιμους», δήλωσε αρχικά ο τζένεραλ μάνατζερ της λιθουανικής ομάδας στο «basketnews.com», για να προσθέσει:

«Όλα έγιναν γνωστά περίπου 30 λεπτά πριν αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για το παιχνίδι. Και δεν ξέραμε τίποτα απολύτως, καθώς ενημερωθήκαμε από τον Παναθηναϊκό. Η Ευρωλίγκα δεν είχε λάβει κάποιο έγγραφο. Λίγο πριν μπούμε στο πούλμαν μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε».

Αναφορικά με το παιχνίδι που ακολουθεί την άλλη εβδομάδα, βάσει προγράμματος, κόντρα στον Ολυμπιακό (7/1): «Δεν ξέρουμε ακόμη κάτι, δεν έχουμε μιλήσει με τη λίγκα γι’ αυτό. Τους ρωτήσαμε να μας πουν. Ο Ολυμπιακός μας λέει ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει και αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τη λίγκα. Πιστεύω ότι θα ξέρουμε περισσότερα στην αρχή της επόμενης εβδομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x