Euroleague

Kεμζούρα: «Προσοχή στον Ντέιβις και τα λάθη. Είμαστε από τις κορυφαίες άμυνες»

Ο συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για τη μάχη του Ολυμπιακού στο Κάουνας.

Με την άφιξη του Ολυμπιακού στο Κάουνας, τα λιθουανικά ΜΜΕ έπεσαν πάνω σε έναν δικό τους άνθρωπο, τον Κεστούτις Κεμζούρα.

«Όλοι ξέρουν πως το Κάουνας είναι μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Θα υπάρχει πολλή φασαρία, πολύς κόσμος», δήλωσε ο συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ.

Παράλληλα στάθηκε στον περιορισμό του Μπράντον Ντέιβις. «Ο Ντέιβις είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Ζαλγκίρις και πρέπει να τον σταματήσουμε. Οι αντίπαλοι παίζουν πολύ κοντά στο καλάθι, δεν έχουν τόσο πολλούς καλούς σουτέρ, με εξαίρεση τον Μιλάκνις, τον οποίο δεν πρέπει να αφήσουμε ελεύθερο», είπε ο Λιθουανός τεχνικός.

«Η Ζαλγκίρις παίζει πολύ επιθετική άμυνα, οπότε πρέπει να προσέξουμε να μην κάνουμε πολλά λάθη και να έχουμε καλές επιστροφές. Έχουμε όμως μια από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα», πρόσθεσε.

Τέλος, ρωτήθηκε για τον περιορισμένο χρόνο του Βασίλη Σπανούλη φέτος. «Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να προσέχουμε το χρόνο συμμετοχής του Σπανούλη. Είναι δύσκολο να παίζει ο οποιοσδήποτε τόσα πολλά λεπτά με τέτοια ένταση. Έχουμε βάθος στον πάγκο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μπορεί κάποιοι να παίζουν λιγότερο, αλλά να βγάζουν πάθος και ενέργεια. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι σημαντικοί, αλλά εστιάζουμε στο ομαδικό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x