Euroleague

MVP της 29ης αγωνιστικής ο… clutch Ντόντσιτς!

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 29ης αγωνιστικής της Euroleague κατέκτησε ο Λούκα Ντόντσιτς χάρη στα όργια που έκανε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, πετυχαίνοντας και το νικητήριο τρίποντο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εκπληκτική εμφάνιση και ένα νικητήριο τρίποντο σε «νεκρό» χρόνο!

Τι άλλο να κάνει ο μοναδικός Λούκα Ντόντσιτς που δικαιολογημένα κατέκτησε τον τίτλο του MVP για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σλοβένος είχε 24 πόντους (4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/9 βολές), 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 10 κερδισμένα φάουλ και το μοναδικό του ψεγάδι ήταν τα 7 λάθη στα οποία υπέπεσε στην αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Με αυτά τα νούμερα, ο Ντόντσιτς συγκέντρωσε 35 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, αφήνοντας δεύτερο τον Άλεν Όμιτς με 30 και τρίτος ο Ερτέλ με 29.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x