Euroleague

Mπαρτζώκας: «Bιαστήκαμε να τελειώσουμε το ματς - Όταν παίζουμε όλοι μαζί είμαστε πολύ δυνατοί»

Oι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα.

O Oλυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν... κάηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο και νίκησε με σκορ 92-86 στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στον αλτρουισμό που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ μίλησε και για τις επιστροφές των γκαρντ που απουσιάζουν λόγω τραυματισμού και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια.

Στις δηλώσεις του στη flash interview ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι αλλά για κάποιο λόγο βιαστήκαμε να το τελειώσουμε νωρίς. Θέλαμε να έχουμε υπομονή αλλά βιαζόμασταν. Κάναμε καλή δουλειά, ο Αστέρας είναι έμπειρη και καλή ομάδα, ελέγχουν τον ρυθμό με τα γκαρντ που έχουν. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη.

Εχουμε το ταλέντο στην επίθεση, είναι αλτρουιτστές οι παίκτες μας, βάζουμε τις αρχές στο παιχνίδι μας και όταν παίζουμε όλοι μαζί είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Περιμένουμε τους γκαρντ μας να επιστρέψουν για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες γιατί η Ευρωλίγκα είναι μια μεγάλη διοργάνωση και κουραστική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x