Euroleague

Μπαρτζώκας: «Στη συνέχεια θα είμαστε μια από τις πιο σκληρές ομάδες στην Ευρωλίγκα»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στο flash interview μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με θετικό πρόσημο το 2023 στη Euroleague καθώς επικράτησε 95-67 της Άλμπα στο Βερολίνο για τη 17η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στο 9-8 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του ματς, αναφέρθηκε στα δυο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στο παρκέ.

Εκτός των άλλων, ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του το γεγονός ότι κατάφερε να μοιράσει 30 ασίστ και να κρατήσει χαμηλά επιθετικά την ομάδα που κέρδισε την Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική, ενώ... υποσχέθηκε ότι ο Ολυμπιακός με τις προσθήκες αλλά και τις επιστροφές παικτών θα είναι στη συνέχεια μια από τις πιο σκληρές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν σκεφτεί ότι χάναμε με τρεις πόντους στο ημίχρονο και κερδίσαμε με σχεδόν 30 τότε κάτι αλλάξαμε στο ημίχρονο. Τα πράγματα μας πήγαν καλά. Δώσαμε 30 ασίστ, κρατήσαμε χαμηλά την Άλμπα που νίκησε την Μπαρτσελόνα. Ξέρουμε ότι έχουμε ταλέντο και ικανότητες ως ομάδα. Ξέρουμε ότι έχουμε ταλέντο, υπογράψαμε και δυο νέους παίκτες. Αργότερα θα είμαστε μια από τις πιο σκληρές ομάδες στη Euroleague.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x