Euroleague

To sportfm.gr στην «Stark Arena» που θα γίνει… ερυθρόλευκη!

Έχοντας την εμπειρία από ένα Ευρωμπάσκετ και ένα Final Four, η «Stark Arena» προετοιμάζεται να φιλοξενήσει την διοργάνωση του 2022 και το sportfm.gr είναι εκεί.

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει ήδη στο Βελιγράδι και η «Stark Arena», το γήπεδο όπου του 2005 η Εθνική ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ, έχει βάλει τα καλά της για να υποδεχθεί το Final Four.

Αποστολή στο Βελιγράδι, Νίκος Ζέρβας

Οι διοργανωτές, κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες και πρόβες για τους ημιτελικούς, με φώτα, καλή μουσική, λέιζερ και ένα φαντασμαγορικό φόντο για τους 17.000 θεατές που θα βρεθούν στις εξέδρες, αλλά και όσους το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Το sportfm.gr βρίσκεται από το πρωί στο γήπεδο, όπου δεσπόζουν οι πολλές θέσεις για δημοσιογράφους, ενώ ο διαχωρισμός που έχει γίνει στις εξέδρες, δείχνει πως το 60-70% της χωρητικότητάς τους, θα καλυφθούν από Έλληνες.

Υπολογίζεται πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι περίπου 11 χιλιάδες, ενώ αυτοί των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Εφές, θα είναι μάξιμουμ 2000. Την ίδια ώρα, αρκετοί Έλληνες φτάνουν στο Βελιγράδι χωρίς εισιτήριο και θα παρακολουθήσουν τους αγώνες από ειδικές γιγαντοθόνες σε δύο-τρεις γωνιές της πόλης, μαζί με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.

To sportfm.gr στην «Stark Arena»

To sportfm.gr στην «Stark Arena»

To sportfm.gr στην «Stark Arena»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x