Euroleague

Xουάντσο: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, συγγνώμη από τον κόσμο - Δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Ναν»

Όσα δήλωσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ Τελ Αβίβ για την 35η αγωνιστική της Εuroleague.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη.

Παρά τη δική του καλή εμφάνιση, ο Ισπανός φόργουορντ στάθηκε στην αμυντική κατάρρευση στα κρίσιμα σημεία, στην αστοχία στην επίθεση και στη συνολική εικόνα της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πως όλοι έχουν ευθύνη για το αποτέλεσμα.

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε άμυνα στο τέλος, σκόραραν συνέχεια από το πικ εν ρολ, έβαλαν μεγάλα σουτ, όπως και αυτό από το κέντρο. Εμείς δεν βάλαμε τα δικά μας σουτ. Αυτό είναι το μπάσκετ, δεν το αξίζαμε.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες κούρασης, παίζαμε με τον κόσμο στο πλευρό μας και έπρεπε να κερδίσουμε. Ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο, προσπαθήσαμε τους ευχαριστούμε, νιώσαμε την στήριξη αλλά δεν το ανταποδώσαμε.

Εχουμε τρεις ακόμα τελικούς, θα δούμε, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει με τον Κέντρικ. Εχει να κάνει με όλους μας, μας έβαζαν καλάθια από παντού. Δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Ναν, είναι ο ηγέτης μας»
, είπε αναλυτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x