Euroleague

Αντετοκούνμπο: «Μακάρι να το σηκώσει η ομάδα του αδελφού μου - Είπα στον Πίπεν πως αυτό που είδε δεν ήταν τίποτα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το πώς έζησε τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Φενέρμπαχτσε, αλλά και για τη συζήτηση που είχε με τον Σκότι Πίπεν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετέτρεψε σε θρίαμβο τον ημιτελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τη διέλυσε με σκορ 73-57 και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας (26/05, 21:00).

Την αναμέτρηση παρακολούθησε από κοντά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος στήριξε με την... ψυχή του τον αδερφό του Κώστα, πανηγύρισε σε αρκετά σημεία του αγώνα και μάλιστα μετά του πήρε και συνέντευξη, εκτελώντας χρέη ρεπόρτερ!

Μετά την αναμέτρηση, ο «Greek Freak» μίλησε για το πώς έζησε την αναμέτρηση, για την ατμόσφαιρα, τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR αλλά και τη συζήτηση που είχε πριν το τζάμπολ με τον Σκότι Πίπεν!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης:

«Χάρηκα πολύ που κέρδισε η ομάδα του αδελφού μου, μακάρι να το σηκώσει! Ήμουν πιο αγχωμένος από εκείνον. Μακάρι την Κυριακή να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του. Είτε βάλει 25 πόντους, είτε δυο. Τον χάρηκα σήμερα, δεν κατέβασε κεφάλι, χαίρομαι να τον βλέπω όταν απολαμβάνει το παιχνίδι και παίζει με ενέργεια. Τον εμπιστεύομαι. Όσον είναι ο Κώστας στο παρκέ, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Όχι μόνο ο αδελφός μου, αλλά και ο Σλούκας! Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή! Είπα στον Πίπεν πως αυτό που είδε δεν ήταν τίποτα! Να έλθει να δει έναν τελικό στην Ελλάδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x