Euroleague

Αφιέρωμα Ευρωλίγκας σε Πασκουάλ: «Απολαμβάνω τη δουλειά στον Παναθηναϊκό»

Η Ευρωλίγκα φιλοξενεί αφιέρωμα για τον Τσάβι Πασκουάλ με αφορμή το 9-0 στο ΟΑΚΑ με τον Καταλανό τεχνικό να δηλώνει πως απολαμβάνει τη δουλειά στον Παναθηναϊκό και να αποθεώνεται από τους παίκτες.

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Τσάβι Πασκουάλ για το 9-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί η Ευρωλίγκα, με τον Καταλανό προπονητή να δηλώνει πως απολαμβάνει τη δουλειά του στο «τριφύλλι» και τους παίκτες της ομάδας να τον αποθεώνουν.

«Όλες οι ομάδες αρχίζουν τη σεζόν με στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αλλά μόνο μία τα καταφέρνει στο τέλος. Μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν έχει όρια. Πρέπει να πιέζεις στα όρια και να βλέπεις στη διάρκεια της σεζόν. Αν είμαστε στα play offs θα είναι δύσκολα, αλλά φέτος θα είμαστε πνευματικά πιο δυνατά σε σχέση με πέρσι. Είμαι ένας προπονητής που δεν θα δούλευε σε μια ομάδα χωρίς φιλοδοξίες. Απολαμβάνω το ρόλο μου ως προπονητής εδώ. Κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητές της, είναι δύσκολη δουλειά, αλλά απολαμβάνω να είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού», αναφέρει ο Πασκουάλ.

Τζέιμς Γκιστ: «Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Μας δίνει οδηγίες κι εμείς απλώς πρέπει να ακολουθήσουμε. Έχει πάρει τίτλους, έχει πάει σε Final Four και καταλαβαίνει τι χρειάζεται για να κερδίσεις και πώς να φτάσεις στο στόχο σου».

Νικ Καλάθης: «Νομίζω πως ήταν κλειδί για μας για να πάμε στα play offs και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Νίκος Παππάς: «Ό,τι κι αν γίνεται στις προπονήσεις ή στα παιχνίδια κρατά την ψυχραιμία του κι αυτό το μεταδίδει σε μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Είναι πολύ καλός προπονητής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x