Euroleague

Αγγελόπουλοι: «Ανεπανάληπτο αυτό που ζήσαμε, γράψαμε ιστορία»

Τι δήλωσαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό στον ημιτελικό.

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος χαρακτήρισαν ανεπανάληπτο αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Μονακό στον ημιτελικό του Final 4.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Ανησυχούσαμε πάρα πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύαμε ότι δεν γυρίζει. Μας βγάλανε έξω από το παιχνίδι μας, τα δύο γκαρντ είχαν από δύο φάουλ. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αλλά αυτό που είδαμε στο τρίτο δεκάλεπτο δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ. Ήταν ανεπανάληπτο το τρίτο δεκάλεπτο, γράψαμε ιστορία. Δείχνει την ψυχή της ομάδας, τους παικταράδες που έχουμε, ήταν κάτι φανταστικό. Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχουμε ζήσει στον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι, έχουμε αποδώσει ένα φανταστικό μπάσκετ που το αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη. Αυτό που είδαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, αυτός είναι ο Ολυμπιακός».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Ανησυχήσαμε, δεν το κρύβω. Είδα τη Μονακό να παίζει πιο σκληρά από ό,τι όλη τη σεζόν, μας έκανε πολλά φάουλ και είχαμε πολλές χαμένες βολές. Η ομάδα αυτή παίζει ξανά σε Final 4, είναι οικογένεια, έχουμε εμπειρία, ομοιογένεια και φάνηκε η εμπειρία που πήραμε πέρσι. Έχουμε ζήσει τόσες ανατροπές… Η ομάδα έχει συνοχή και σε σχέση με τις ομάδες του παρελθόντος υπάρχουν κοινοί παρανομαστές. Τώρα όποιος και αν είναι αντίπαλος, θα βρούμε κίνητρο, μην ανησυχείτε. Έχουμε χάσει τελικούς και από τη Ρεάλ και από την Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x