Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί ο Βαγγέλης Αγγέλου το βράδυ της Πέμπτης (20:00), όταν η Αναντολού Εφές θα τεθεί αντιμέτωπη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς τη χρονιά που η ομάδα κατέκτησε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα (2012), στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και τα ατού των «ερυθρόλευκων».
«Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα την προηγούμενη διετία. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί τους, θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σωματικά και πνευματικά. Χρειάζεται υψηλός βαθμός συγκέντρωσης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο και το πικ εν ρολ είναι τα βασικά ‘κλειδιά’ του Ολυμπιακού», ανέφερε.
Ο γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας, Μπιρκάν Μπατούκ, είπε με τη σειρά του: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια. Εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά για αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να παρουσιάσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να παλέψουμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Θέλουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη στην Τουρκία».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






