Η Βαλένθια πέρασε νικηφόρα από το Telekom Center Athens, μείωσε τη σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό σε 2-1 και απέδειξε πως παραμένει πολύ «σκληρή» για να αποκλειστεί εύκολα.
Μετά το τέλος του Game 3, ο Χαβιέ Αλμπέρ, συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνεθ που αποβλήθηκε, στάθηκε στην εικόνα της ισπανικής ομάδας και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, στο δικό μας τέμπο, με πολλούς αιφνιδιασμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα ήθελαν να αλλάξουν τον ρυθμό με τεχνικές ποινές και έντονες αντιδράσεις προς τους διαιτητές, αλλά ήμασταν έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε κατάσταση. Τερματίσαμε στη δεύτερη θέση για κάποιο λόγο και το δείξαμε σήμερα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






