Την αγάπη τους για την Ζαλγκίρις επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά οι φίλαθλοι της λιθουανικής ομάδας.
Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Κάουνας, μπορεί να απομένουν 22 ημέρες ως τον εντός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (30/3) για την 29η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα ήδη από σήμερα όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια να κάνουν… φτερά και να υπάρξει και επίσημα sold out!
Και όλα αυτά στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στην οποία η Ζαλγκίριο Αρένα αναμένεται για ακόμα μία φορά να είναι κατάμεστη.
#EuroLeague game vs @cskabasket will be played on March 30th in #Kaunas at @ZalgirioArena. But guess what - with 22 days to go more than 15 000 tickets are gone and this game is #SOLDOUT! ??????? #ManoKomanda #MyTeam #ZALCSK pic.twitter.com/tkqYCqaZbX
— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) March 8, 2018
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






