Euroleague

Απίστευτο: Ο Μπάκο έκανε 5ο φάουλ όμως έμεινε στο ματς!

Απίθανα πράγματα έγιναν στον αγώνα μεταξύ Βιλερμπάν και Βίρτους Μπολόνια, με τον Ίσμαελ Μπάκο να κάνει το 5ο του ατομικό φάουλ, να μένει όμως για λίγο στο ματς μετά από ασυνεννοησία των διαιτητών!

Το πήγαν σε... άλλο επίπεδο στην Ευρωλίγκα!

Ο σέντερ της Βίρτους Μπολόνια, Ίσμαελ Μπάκο, έπαιξε 14 δευτερόλεπτα με πέντε προσωπικά φάουλ στον αγώνα της Παρασκευής στην Ευρωλίγκα μεταξύ της Βιλερμπάν και της Βίρτους, μετά από ασυνεννοησία διαιτητών και γραμματείας!

Οι διαιτητές έδωσαν το επιθετικό φάουλ, το πέμπτο προσωπικό του, στον Μπάκο με 4:08 να απομένουν στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά συνέχισε να παίζει μέχρι την επόμενη διακοπή του αγώνα με 3:54 να απομένουν.

Ο Μπάκο φαινόταν να κατευθύνεται προς τον πάγκο της Βίρτους μετά το επιθετικό του φάουλ, αλλά η Βιλερμπάν επανέφερε την μπάλα και έμεινε στο παρκέ.

Οι υπεύθυνοι της γραμματείας δεν ενημέρωσαν τους διαιτητές για το πέμπτο φάουλ, οπότε ο παίκτης έμεινε στο γήπεδο για όλη την επόμενη φάση. Καθώς υπήρξε άλλο ένα φάουλ μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το λάθος δεν επηρέασε στην πραγματικότητα το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x