Euroleague

Χάνει τον Ολυμπιακό και ο Μπίλι Μπάρον - Αυξάνονται τα προβλήματα της Αρμάνι Μιλάνο

Χωρίς τον Μπίλι Μπάρον θα παραταχθεί στο ΣΕΦ η Αρμάνι Μιλάνο, προσθέτοντας έτσι ακόμα ένα σημαντικό πρόβλημα στον Έτορε Μεσίνα.

Σε λίγη ώρα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο στο κατάμεστο ΣΕΦ (21:15) για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά και παράλληλα να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στη διοργάνωση, ενόψει φυσικά και της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης με τη Μονακό την ερχόμενη Πέμπτη (04/01, 21:15).

Οι Ιταλοί, ταξίδεψαν στην Αθήνα με αρκετά προβλήματα, αφού εκτός βρίσκονται οι Νίκολα Μίροτιτς, Μάοντο Λο και Σαβόν Σιλντς, καθώς ο πρώτος έχει πρόβλημα στον αχίλλειο, ο δεύτερος στον προσαγωγό και ο τρίτος θλάση στον μηρό.

Σε αυτά τα σημαντικά προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Έτορε Μεσίνα, έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα λίγη ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης, καθώς, νοκ άουτ για το ματς στο Φάληρο τέθηκε και ο Μπίλι Μπαρόν.

Ο 33χρονος γκαρντ δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, ωστόσο, οι Ιταλοί είχαν σίγουροι τη συμμετοχή του για απόψε. Τελικώς, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x