Euroleague

Διέλυσε την Μπάγερν και συνεχίζει για το... θαύμα η Αρμάνι!

Το όνειρο της Αρμάνι καλά κρατεί, με τους Ιταλούς να παίρνουν εμφατική νίκη (99-74) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου μέσα στο Μιλάνο και να αυξάνουν τις ελπίδες για μαγική πρόκριση στην οκτάδα!

Ολοταχώς για μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών οδεύει, αν και έχει δρόμο ακόμα μπροστά της, η Αρμάνι. Οι Ιταλοί διέλυσαν την Μπάγερν Μονάχου στο Μιλάνο (99-74) και θέλουν να κάνουν το colpo grosso με την είσοδο στην οκτάδα της Ευρωλίγκας!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι νικητές ανέβηκαν στο 14-16, μαζί με Βαλένθια και Εφές, ενώ από την άλλη πλευρά οι Βαυαροί υποχώρησαν στο 11-19 και απειλούνται από τον Παναθηναϊκό. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ομπστ με 27 πόντους, ενώ ξεχώρισε και ο Νέιπιερ με 20.



Το ματς

Οποιαδήποτε κουβέντα για το πρώτο δεκάλεπτο δεν έχει καμία ουσία, αφού η Αρμάνι Μιλάνο διέλυσε την Μπάγερν Μονάχου με μαγική επίθεση και σκληροτράχηλη άμυνα, δείχνοντας από νωρίς τα δόντια της. Το +17 (25-8) από νωρίς νωρίς, ήταν κάτι σαν προ οικονομία για το τι θα γινόταν. Οι Ιταλοί έστειλαν τη διαφορά ακόμα και στο +23 (34-11), αν και σιγά σιγά εμφανίστηκαν ψήγματα αντίδρασης, με τον Ομπστ να κάνει εμφάνιση καριέρας και να μειώνει στο -13 στο ημίχρονο (49-36).

Οι βολές του Τόμας και του Σιλντς άνοιξαν την ψαλίδα στο +21 (69-48), με τους Γερμανούς να παλεύουν με κάθε τρόπο για να ισορροπήσουν τα πράγματα (69-54), κάτι που όμως δεν άφησε ο Μπάρον με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (72-54). Η τελευταία περίοδος είχε απλά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στο +29 (99-70) προς το φινάλε, αλλά το τελικό 99-74 να είναι και... λίγο.

Αναλυτικά τα στατιστικά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x