Euroleague

Ο Άρμονι Μπρουκς παίζει μόνος του τον Παναθηναϊκό με 20 πόντους και 6/9 τρίποντα στο ημίχρονο!

Ο Άρμονι Μπρουκς έπαιξε... μόνος του τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο και με 20 πόντους και 6/9 τρίποντα, έστειλε την Αρμάνι Μιλάνο στο ημίχρονο μπροστά με σκορ 54-44.

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει... σκούρα στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι, με τους «πράσινους» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο -10 για το 54-44 και ενώ είχαν βρεθεί πίσω ακόμα και με 18 πόντους!

Μεγάλο πλήγμα στο «τριφύλλι» έχει προκαλέσει ο Άρμονι Μπρουκς, με τον εκρηκτικό γκαρντ των Ιταλών να πραγματοποιεί το κορυφαίο πρώτο ημίχρονο της ευρωπαϊκής του καριέρας.

Συγκεκριμένα, σε 14:30 λεπτά συμμετοχής, ο Αμερικανός άσος κατέγραψε 20 πόντους με 6/9 τρίποντα (!) και 2/2 βολές, έχοντας παράλληλα 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 20 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x