Euroleague

Γλύτωσε το «έμφραγμα» και άλωσε την έδρα της Αρμάνι η ασταμάτητη Ζαλγκίρις!

Η Ζαλγκίρις Κάουνας συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στη φετινή Ευρωλίγκα, περνώντας με σκορ 66-61 από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία έκανε μια επική ανατροπή αλλά έμεινε με το... παράπονο!

Δεν σταματάει πουθενά η Ζαλγκίρις!

Η λιθουανική ομάδα πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της στην Ευρωλίγκα, αφού επικράτησε εκτός έδρας της απογοητευτικής Αρμάνι Μιλάνο με σκορ , πατώντας ακόμα πιο γερά στην οκτάδα με ρεκόρ 11-8.

Οι Λιθουανοί ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα κι έφτασαν μέχρι και στο +19 (40-59), ωστόσο η Αρμάνι έκανε επική αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο και μείωσε στους 2 (61-63), πριν πληγωθεί τελικά από ένα μεγάλο σουτ του Ουλάνοβας, που υπέγραψε τη νίκη της Ζάλγκιρις με σκορ 61-66

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κεβάριους Χέιζ. Ο Αμερικανός ψηλός είχε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, κάνοντας πάρτι στη ρακέτα της ιταλικής ομάδας. 13 πόντους με 8 ριμπάουντ πρόσθεσε ο κομβικός Ουλάνοβας και 13 πόντους ο Ρικ Σμιτς.

Για την Αρμάνι, που έπεσε στο 6-13, 11 πόντους είχε ο Μπίλι Μπάρον και 9 ο Ντόντα Χολ, ενώ από 8 πρόσθεσαν οι Μπράντον Ντέιβις και Στέφανο Τόνουτ.

Τα δεκάλεπτα: 9-19, 27-37, 40-59, 61-66

Aναλυτικά στατιστικά του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x