Euroleague

Αταμάν: «Άμυνα και γρήγορο ρυθμό με Ολυμπιακό»

Έμφαση στην άμυνα, γρήγορο ρυθμό και έλεγχο ριμπάουντ χρειάζεται η Εφές για να νικήσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν.

Πολύ καλά διαβασμένος για τον αντίπαλο εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας εν όψει της αναμέτρησης της Εφές με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (19:30) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Για τον Ολυμπιακό η δύναμη του Φαλ και το επιθετικό παιχνίδι του Βεζένκοφ είναι πολύ σημαντικά κάτω από το καλάθι, ενώ ο Σλούκας οργανώνει πολύ καλά τους συμπαίκτες του. Όμως παίρνουν σημαντικά πράγματα από τον Λαρεντζάκη και έχουν έναν σκόρερ όπως ο Κάνααν και τον ΜακΚίσικ που είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, ενώ ο Παπανικολάου και ο Γουόκαπ βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Θα πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά και να διεκδικήσουμε τη νίκη πηγαίνοντας σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό και ελέγχοντας τα ριμπάουντ», τόνισε.

Από πλευράς παικτών, ο Άντε Ζίζιτς εκθείασε τους Πειραιώτες αλλά παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη νίκη. «Θα παλέψουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει καλό μπάσκετ και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς πρόσφατα αρχίσαμε να παίζουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να προοδεύουμε και να παίρνουμε καλά αποτελέσματα. Χαιρόμαστε που παίζουμε μπροστά στο φανταστικό κοινό μας και πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε νικητές», ανέφερε ο Κροάτης σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x