Euroleague

Τουρκική ομοσπονδία: Καταδίκασε την «επίθεση» της Ευρωλίγκας στον Αταμάν

Μήνυμα ξεκάθαρο υπέρ του Εργκίν Αταμάν πήρε η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ, καταδικάζοντας την ανακοίνωση της Ευρωλίγκας κατά του Τούρκου προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε 95-79 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2 των playoffs, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Μια σειρά που έχει αρκετή ένταση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, αφού, τόσο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και ο Εργκίν Αταμάν, είχαν εκφράσει τα έντονα παράπονά τους για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, εκεί όπου οι Ισραηλινοί έκαναν το break.

Μάλιστα, θέση για τις δηλώσεις του Τούρκου προπονητή των «πράσινων» πήρε με επίσημο τρόπο η Ευρωλίγκα, η οποία και τις χαρακτήρισε: «Σκόπιμα παραπλανητικές και εσφαλμένες οι δηλώσεις Αταμάν - Απογοήτευση για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού».


Σήμερα λοιπόν, ήταν η σειρά της τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ να μπει σε αυτό το... γαϊτανάκι ανακοινώσεων, καταδικάζοντας την «επίθεση» της Ευρωλίγκας προς το πρόσωπο του Αταμάν και στηρίζοντας τον ομοσπονδιακό προπονητή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας:

«Καταδικάζουμε την απειλή κατά του προπονητή της Εθνικής μας Ανδρών, Εργκίν Αταμάν.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δάσκαλό μας που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο εξωτερικό και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x