Euroleague

Αταμάν: «Η εμφάνισή μας ήταν απαίσια, με έναν παίκτη δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Δείτε όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού ενάντια στην Μπασκόνια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλο διπλό ενάντια στην Μπασκόνια χάρη σε ένα τεράστιο καλάθι του Ναν, με τον Εργκίν Αταμάν να εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του παρότι ήρθε η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ' όλα, κερδίσαμε. Εκτός από τον Ναν, δεν είμαι 100% ικανοποιημένος από τον τρόπο που πήραμε τη νίκη. Η εμφάνισή μας ήταν απαίσια και με έναν παίκτη δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε σε επικίνδυνη κατάσταση γιατί δεν μου αρέσει αυτό το στιλ μπάσκετ που μόνο ένας παίκτης σκοράρει.

Δεν γυρνάμε την μπάλα. Χάνουν τα λέι απ, χάνουν τα πάντα. Αυτό δεν είναι μπάσκετ μεγάλης ομάδας. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Ναν έκανε αυτό που έκανε και του άξιζε. Ωστόσο, είμαι πολύ ανήσυχος, ειδικά με το μπάσκετ που παίξαμε στην τελευταία περίοδο. Αυτή η ομάδα, με αυτό το ρόστερ δεν μπορούμε να παίζουμε αυτό το μπάσκετ. Είναι μια επικίνδυνη κατάσταση που θα προσπαθήσουμε να λύσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x