Euroleague

Αταμάν: «Πολύ σημαντική νίκη, θέλουμε το 2/2 για να προστατεύσουμε τη δεύτερη θέση»

Δείτε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού AKTOR με σκορ 81-79 επί της Βίρτους στην Μπολόνια.

Mε τον Κέντρικ Ναν να σκοράρει μεγάλο φλόουτερ στη λήξη του αγώνα, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με σκορ 81-79 της Βίρτους στη «Segafredo Arena», ανέβηκε στο 21-11 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, όντας πλέον ακόμη πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας!

Μετά την αναμέτρηση, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε στη συνέντευξη Τύπου το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του αλλά και το κακό δεύτερο, μίλησε για τα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ επεσήμανε τη μεγάλη σημασία της νίκης αλλά και του 2/2 στις επόμενες αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα μέχρι να βρούμε το ελεύθερο σουτ και σκοράραμε 51 πόντους. Αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό. Χάσαμε ελεύθερα σουτ, σταματήσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα και δεν βρήκαμε ελεύθερα σουτ.

Στα πικ εν ρολ με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου δεν βρήκαμε πόντους και στην τελευταία περίοδο δώσαμε αυτοπεποίθηση στη Βίρτους ότι μπορεί να γυρίσει στο ματς. Ο Μπελινέλι είναι ένας παίκτης που βγαίνει από τα σκριν και ο Σενγκέλια έβαλε τρίποντα, που δεν είναι σουτ που τα συνηθίζει και επέστρεψαν.

Τελικά διαχειριστήκαμε καλά την τελευταία άμυνα και μετά με το buzzer beater του Ναν, που είναι ένας σκόρερ και είναι κάτι συνηθισμένο ότι έβαλε αυτό το καλάθι, αλλά για μένα δεν είναι συνηθισμένο ότι έχασε κατοχές στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη και στις 2 τελευταίες αγωνιστικές θέλουμε τις νίκες για να προστατεύσουμε την 2η θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x