Euroleague

Βεζένκοφ: «Έχω αυτοπεποίθηση γιατί με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου»

Ευχαριστημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να επιτρέπουν το comeback στους αντιπάλους.

Σίγουρος ότι θα ευστοχήσει στην τελευταία προσπάθεια ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως δήλωσε μετά τη νίκη (74-72) του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση που αντλεί από την εμπιστοσύνη που του δίνουν οι συμπαίκτες του, τονίζοντας ωστόσο ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπρεπε να χάσουν τη διψήφια διαφορά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Για τρία δεκάλεπτα πιστεύω ότι καταφέραμε να περιορίσουμε τη Ζαλγκίρις. Μία πολύ επιθετική ομάδα που δίνει πάντα το 100%, ειδικά όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της, όπου είχε ρεκόρ 10-3. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον προπονητή τους, τους παίκτες και τους φιλάθλους τους. Πιστεύω ότι στο τέλος πετύχαμε μεγάλα σουτ και είχαμε καλές αποφάσεις στην άμυνα. Είχαμε προβάδισμα 12-14 πόντων και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Η Ζαλγκίρις ήταν σοβαρή και είναι πράγματα που συμβαίνουν στο μπάσκετ.

Εάν θέλουμε να είμαστε ομάδα που θέλει τον τίτλο, εάν θέλουμε να είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου, δεν θα πρέπει να επιτρέπουμε μεγάλα σερί, όπως αυτό που έκανε η Ζαλγκίρις. Στην τελευταία επίθεση ένιωθα καλά, ένιωθα αυτοπεποίθηση αφού οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και οι προπονητές μου έδωσαν την μπάλα. Πάντα σκέφτομαι θετικά, οπότε σκέφτηκα ότι θα βάλω το σουτ. Στην αρχή, νόμιζα ότι το σουτ ήταν κοντό, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Στην τελευταία μας άμυνα δεν θέλαμε να δεχτούμε τρίποντο και όλα τα παιδιά έκαναν τρομερή δουλειά. Έχουμε πέντε τελικούς μπροστά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x