Euroleague

Βεζένκοφ: «Χαλαρώσαμε υπερβολικά και πάει χαμένη η δουλειά μας»

Στην κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια.

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού χαλάρωσαν υπερβολικά μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και χάλασαν τη δουλειά που κάνουν μέσα στο παρκέ, ζήτησε να ξαναμπούν για δουλειά την Παρασκευή, για τον ίδιο πως πάντα προσπαθεί να βελτιωθεί στάθηκε στα πολλά άστοχα που επιχείρησαν και ζήτησε μόνο νίκες.

Αναλυτικά: «Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε καλή απόδοση. Γνωρίζαμε πως μετά από μια μεγάλη νίκη μπορεί να χαλαρώσουμε. Δεν είναι σωστό για τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Αύριο θα μπούμε πάλι στο γήπεδο να ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Εγώ θα προσπαθώ συνέχεια για το καλύτερο και να βελτιώνομαι διαρκώς.

Εκτελούσαμε άθλια τα σουτ κι εγώ μαζί. Δεν το κάναμε καλά, πρέπει να προσπαθήσουμε πιο σκληρά. Είναι μέσα στη φιλοσοφία μας οι ασίστ. Πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος και να δουλεύεις σκληρά. Το σημαντικό είναι να νικάς γιατί τότε είσαι πετυχημένος κι αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x