Euroleague

Βγήκε το… λάδι στην ΤΣΣΚΑ

Η Μάλαγα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά η ομάδα του Ιτούδη σοβαρεύτηκε και κατάφερε να πάρει το διπλό στην Ανδαλουσία (89-80), ανεβαίνοντας εκ νέου στην κορυφή της Ευρωλίγκας.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε (πολύ) περισσότερο του αναμενομένου, αλλά… τέλος καλό, όλα καλά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ανδαλουσία. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη χρειάστηκε να «σκληρύνει» στη τέταρτη περίοδο για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Μάλαγα, επικρατώντας τελικώς με 89-80.

Κάπως έτσι, οι Μοσχοβίτες ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 7-2 (όσο και ο Ολυμπιακός), ενώ από την άλλη οι ηττημένοι υποχώρησαν στο 3-6.

Η ΤΣΣΚΑ είχε διψήφιες υπέρ της διαφορές στην πρώτη περίοδο, αλλά από το 13’ και μετά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και όχι μόνο μείωσαν, αλλά κατάφεραν από το 25’ κι έπειτα να μπουν –έστω και οριακά- σε θέση οδηγού. Αυτό διήρκησε μέχρι και 4:53’ πριν το φινάλε του αγώνα (74-73), ωστόσο από ‘κει και πέρα τα πάντα άλλαξαν. Οι παίκτες του Ιτούδη έτρεξαν επιμέρους σκορ 2-12, πήγαν σαφέστατο προβάδισμα με 76-85 και τελικώς έφτασαν… εύκολα στο ροζ φύλλο αγώνα με την αντεπίθεση διαρκείας στο νήμα να αποδίδει καρπούς και να αποφεύγεται το… μίνι σοκ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σέρχι Ροντρίγκεθ με 21 πόντους, 14 είχε ο Χίγκινς και από 13 οι Ντε Κολό-Βοροντσέβιτς, με τον Γάλλο γκαρντ, όμως, να μετρά και… 8 λάθη. Από πλευράς Ισπανών, στους 18 σταμάτησε ο Όγκουστιν, 15 πρόσθεσε ο Βαζίνσκι, ενώ 13 σημείωσε ο Σουάρεθ.

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 39-46, 65-63, 80-89

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x