Euroleague

Βιλντόσα: «Έχουμε κίνητρο και δεν χαλαρώνουμε, τώρα ξεκινάει το καλύτερο κομμάτι της σεζόν»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκανε ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων», Λούκα Βιλντόσα.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 20:00), για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων», Λούκα Βιλντόσα, έκανε δηλώσεις πριν από το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, αναφέροντας ότι η ομάδα του Βελιγραδίου θα είναι δύσκολος αντίπαλος παρά τις απουσίες της, ενώ τόνισε ότι κανείς στον Ολυμπιακό δεν χαλαρώνει, μπαίνοντας με ενθουσιασμό και με μεγάλο κίνητρο στην «τελική ευθεία» της σεζόν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός γκαρντ:

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται τη νίκη. Έρχονται χωρίς σέντερ, κάτι το οποίο είναι δύσκολο για αυτούς, αλλά θα παίξουν για τη νίκη. Στον πρώτο γύρο χάσαμε στην έδρα τους και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, παίζουμε απέναντι σε μια από τις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα».

Για το αν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού υπάρχει έξτρα κίνητρο: «Δεν έχει σημασία το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε κίνητρο. Παρότι έχουμε προκριθεί στα playoffs θέλουμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε να κερδίζουμε, δεν χαλαρώνουμε, τώρα ξεκινάει το καλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Έχουμε ενθουσιασμό, έχουμε κίνητρο. Σύντομα θα έχουμε και νέους παίκτες στο rotation, σύντομα θα παίξουμε όλοι μαζί, κάτι που μας γεμίζει ενθουσιασμό και κίνητρο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x