Euroleague

Συγκλονιστικός Βιλντόσα: «Είχα προσωπικά προβλήματα, πάλεψα με όλους, αλλά είμαι και πάλι ο Λούκα»

Τον εαυτό του μετά από ένα δύσκολο διάστημα με προσωπικά προβλήματα, φαίνεται να έχει βρει ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Λούκα Βιλντόσα.

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Λούκα Βιλντόσα μετά το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Βαλένθια (29/03) για τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε!

Ο Αργεντινός γκαρντ εξήγησε ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε ένα σοβαρό ζήτημα που του δημιουργούσε νεύρα και άγχος και αυτό εμφανίζονταν στην συμπεριφορά του, με τον προπονητή, τους συμπαίκτες αλλά και τους δημοσιογράφους.

Παρ’ όλα αυτά, ο 27χρονος πρόσθεσε στο τέλος πως πλέον έχει βρει τον εαυτό του και είναι και πάλι χαρούμενος.

«Παίζω καλά, ειδικά επειδή πέτυχα μερικά τρίποντα και ξαναμπαίνω στον ρυθμό γιατί είναι σημαντικό να παίζουμε καλά ως ομάδα και όπως είπα ήδη είχα κάποια προσωπικά προβλήματα, στεναχωρήθηκα παρόλο που αυτό δεν έχει σημασία για κανέναν, έχει σημασία για μένα. Όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται, ξέρουν πόσο σημαντική ήταν στη ζωή μου. Τώρα επιστρέφω στη ζωή και στον ρυθμό του μπάσκετ, είμαι και πάλι χαρούμενος.

Αλήθεια, όταν έχεις προβλήματα στη ζωή, η αυτοπεποίθηση αρχίζει να πέφτει και σκέφτεσαι τη ζωή και τον εγωισμό, την υπερηφάνεια. Μετέφερα όλα μου τα νεύρα στο παρκέ, τσακωνόμουν με τους πάντες, με τον προπονητή μου, με τους συμπαίκτες μου, με τους δημοσιογράφους, με όλους, ζητώ συγγνώμη αν είπα κάτι παραπάνω. Τώρα, όμως, είμαι και πάλι ο Λούκα
» ήταν τα λόγια του 27χρονου γκαρντ.

Απέναντι στη Βαλένθια, ο Βιλντόσα είχε 9 πόντους (3/4 τρίποντα), τρία ριμπάουντ και επτά ασίστ σε 21:54 λεπτά συμμετοχές.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x