Euroleague

Βιλντόσα: «Όλο και καλύτερα το γόνατό μου-Αγαπώ τον Ερυθρό Αστέρα, σήμερα υποστηρίζω Παναθηναϊκό»

Ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε για την κατάσταση του τραυματισμού του και την αποψινή μάχη του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Στα τέλη της τρέχουσας ή την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στη δράση ο Λούκα Βιλντόσα, όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα εν όψει της αποψινής δοκιμασίας του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βελιγράδι. Ο Αργεντινός γκαρντ δεν έκρυψε το δέσιμο που έχει με τους ερυθρόλευκους μετά την περσινή του θητεία στην ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως μαθαίνει σερβικά.

Αναλυτικά, ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε για:

-την κατάσταση του τραυματισμού του: «Το γόνατο πηγαίνει όλο και καλύτερα. Νομίζω ότι την πρώτη φορά βιάστηκα να επιστρέψω και αποδείχτηκε πως αυτή δεν ήταν η πιο σωστή απόφαση για το σώμα μου. Τώρα αποφάσισα να κάνω πλήρη ανάρρωση, όσο καιρό κι αν χρειαστεί και μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν καλά. Δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω στο Βελιγράδι, αλλά ελπίζω να ενσωματωθώ στην ομάδα στα τέλη αυτής της εβδομάδας ή την επόμενη. Χαίρομαι που θα είμαι απόλυτα έτοιμος για τα επόμενα ματς».

-τα συναισθήματά του για το αποψινό παιχνίδι: «Θα είναι λίγο παράξενο, γιατί δεν ταξίδεψα με την ομάδα. Ήθελα να πάω για να δω ξανά τους φιλάθλους που με στήριξαν την περασμένη σεζόν. Φυσικά θα δω το παιχνίδι και θα υποστηρίζω την ομάδα μου, αλλά η αγάπη για τον Ερυθρό Αστέρα είναι πάντα εκεί».

-την περσινή του πορεία στον Ερυθρό Αστέρα: «Όταν σκέφτομαι την περσινή σεζόν πολλά περνάνε από το μυαλό μου, αλλά το πρώτο είναι πως μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο ΝΒΑ. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα στο Μιλγουόκι και ο Ερυθρός Αστέρας μού επέτρεψε να γυρίσω στην Ευρωλίγκα και να δείξω τι παίκτης μπορώ να είμαι όταν είμαι απόλυτα υγιής. Από την πρώτη μέρα ένιωσα αγάπη και αποδοχή. Δεν μου άρεσε η όλη κατάσταση που βίωσα στο ΝΒΑ, αλλά κέρδισα το βραβείο του MVP του μήνα στην Ευρωλίγκα και ήμουν ένας από τους ηγέτες του Ερυθρού Αστέρα. Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων για όσα μου πρόσφερε. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου στο Βελιγράδι από την πρώτη μέρα. Η κοπέλα μου είναι φίλη του Ερυθρού Αστέρα και βλέπουμε μαζί όλα τα παιχνίδια. Ξέρω πως είχα σκαμπανεβάσματα στη σεζόν, αλλά ο κόσμος με αγάπησε και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

-τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα: «Η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα και πολλούς τραυματισμούς, αλλά ήταν στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι, σε καλές και κακές στιγμές. Άρχισα να νιώθω κι εδώ έτσι, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είναι το ίδιο όπως στη Σερβία».

-τα μαθήματα σερβικών που κάνει: «Πράγματι, μαθαίνω τη γλώσσα. Μαθαίνω να γράφω, πώς να προφέρω σωστά κάποιες λέξεις, αλλά πρέπει να πω ότι είναι μια πολύ δύσκολη γλώσσα. Κάποια στιγμή είχα σταματήσει λόγω της δυσκολίας, αλλά άρχισα ξανά και με τη βοήθεια της κοπέλας μου είναι ευκολότερα. Ελπίζω να έχω μάθει μέχρι να επιστρέψω του χρόνου στο Βελιγράδι και να μπορέσω να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους στα σερβικά. Όπως προείπα, το Βελιγράδι και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν ξεχωριστεί θέση στην καρδιά μου και ελπίζω να νιώσω ξανά έτσι στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x