Euroleague

Νίκη με άγχος και παραλίγο αυτοκτονία για την Αρμάνι Μιλάνο στη Γαλλία!

Η Αρμάνι Μιλάνο έχασε το προβάδισμα κόντρα στη Βιλερμπάν και στο τέλος πήρε τη νίκη (77-76) με άγχος, πλησιάζοντας την πρώτη 10άδα που εξασφαλίζει θέση στα play-in της Ευρωλίγκας.

Έκανε τα εύκολα... δύσκολα η Αρμάνι Μιλάνο στη Γαλλία! Οι Ιταλοί επικράτησαν 77-76 της Βιλερμπάν για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα παιχνίδι που είχαν τον έλεγχο και το προβάδισμα φτάνοντας ακόμα και στο +14, όμως, στο τέλος λίγο έλειψε να αυτοκτονήσουν.

Ωστόσο, η Αρμάνι έφτασε στη νίκη και είναι στην 11η θέση με ρεκόρ 14-13, πλησιάζοντας την πρώτη 10άδα που εξασφαλίζει θέση στα play-in της διοργάνωσης (η 9η Ζαλγκίρις και η 10η Μονακό ισοβαθμούν στο 15-12). Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με ρεκόρ 7-20.

Ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους ο Γκούντουριτς με 18 πόντους, με τον ΛεΝτέι να μετρά 12 πόντους και ο Μπρουκς 10. Στην αντίπερα όχθη, ο Ανγκόλα έκανε εκπληκτικό ματς σημειώνοντας 23 πόντους, ενώ ο Ερτέλ 12 πόντους.

Οι γηπεδούχοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα στην πρώτη περίοδο (22-20), με τους Ιταλούς να αντιδρούν, να πραγματοποιούν ένα εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μπροστά στο σκορ (37-42). Η Αρμάνι συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στην τρίτη περίοδο και εκτοξεύτηκε στο +14 (53-67). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βιλερμπάν με ηγέτη τον Ανγκόλα πήγε να κάνει μία μυθική ανατροπή, έφτασε το ματς στον πόντο (74-75), αλλά η Αρμάνι με δίποντο του Γκούντουριτς ανάσανε στο τέλος και πήρε τη δύσκολη -έτσι όπως αποδείχθηκε- νίκη με 76-77.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 37-42, 53-67, 76-77

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x