Euroleague

Η Βιλερμπάν ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Πιερίκ Πουπέ για 2 χρόνια

Στον πάγκο της Βιλερμπάν θα παραμείνει ο Πιερίκ Πουπέ, καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους για ακόμα 2 χρόνια.

Βιλερμπάν και Πιερίκ Πουπέ ήρθαν σε συμφωνία και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους για 2 ακόμα χρόνια. Ο 39χρονος τεχνικός, που διαδέχτηκε στις 6 Ιανουαρίου τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο στον πάγκο των Γάλλων, βελτίωσε αισθητά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague, κάτι που ικανοποίησε τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο Πουπέ, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο της Βιλερμπάν, πέτυχε 6 νίκες στην Euroleague, σε μια χρονιά που ολοκληρώθηκε με τους Γάλλους να τερματίζουν στην 17η θέση της κατάταξης, έχοντας 9 νίκες και 25 ήττες.

«Ο Πιερίκ έφερε γαλήνη από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Στους παίκτες αρέσει να παίζουν για αυτόν, οι οπαδοί λατρεύουν να παρακολουθούν την ομάδα να παίζει και τα αποτελέσματά μας στην Euroleague ποτέ δεν ήταν καλύτερα από τη στιγμή που ήρθε.Ήταν φυσικό να συνεχιστεί η συνεργασία μας μαζί του, είναι προπονητής του μέλλοντος με δυνατές ιδέες και βαθιά γνώση του μπάσκετ» δήλωσε ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x