Euroleague

Επέστρεψε στις νίκες η Βαλένθια και συνεχίζει το σκαρφάλωμα

Αλώβητη πέρασε από την Μπολόνια η Βαλένθια λυγίζοντας με 94-81 την Βίρτους και οι «νυχτερίδες» συνεχίζουν τη σκληρή μάχη που δίνουν για να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα της Ευρωλίγκας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνεχίζει ακάθεκτη η Βαλένθια να τρελαίνει κόσμο, με τις «νυχτερίδες» να επικρατούν άνετα και εύκολα με 94-81 της Βίρτους μέσα στην Μπολόνια και επέστρεψαν εμφατικά στην 4άδα της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας, για την 35η αγωνιστική.

Η Βαλένθια άφησε πίσω την την πικρή ήττα με 110-104 από τη Παρτίζαν στην παράταση και επέστρεψε δυναμικά για να συνεχίσει τον αγώνα της, οδηγώντας την Βίρτους στην 6η διαδοχική της ήττα.

Συγκλονιστικό ματς πραγματοποίησε ο Ρίβερς, με τον Ούγγρο να σταματάει στους 33 πόντους, ενώ κατάφερε να μαζέψει και 10 ριμπάουντ. Από πλευράς Βίρτους ο Έντουαρντς ήταν εξαιρετικός με 26 πόντους, τρία ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Το ματς:
Τρομερά αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του, με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν στα ίσα, ολοκληρώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο 22-20 υπέρ των Ισπανών.

Στην δεύτερη περίοδο η Βίρτους εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένη και μπόρεσε να χτίσει μία μικρή διαφορά επτά πόντων (37-30), ωστόσο οι «νυχτερίδες» αντέδρασαν και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου πήραν το προβάδισμα (43-44).

Στην επανέναρξη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί και πήραν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και σε διψήφιο νούμερο (61-71), με την περίοδο να λήγει στο 71-63.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η Βαλένθια ήταν το απόλυτο αφεντικό, κλείδωσε για τα καλά την Βίρτους για το τελικό 94-81 και πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό που την φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της 4άδας.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 43-44, 63-71, 81-94

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x