Euroleague

Ιδανική πρεμιέρα με επικό comeback για τη Ζαλγκίρις στην έδρα της Βίρτους!

Η Ζαλγκίρις Κάουνας βρέθηκε να χάνει με 15 πόντους από τη Βίρτους, αλλά με μία επική ανατροπή στο φινάλε και πρωταγωνιστή τον Έβανς (25π.), έκανε ιδανική πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα (79-82)!

Βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 15 πόντους διαφορά στο 28’, αλλά κάνοντας μία επική ανατροπή στο φινάλε και με τον Κίναν Έβανς να πετάει... φωτιές, έκανε ιδανική πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα η Ζαλγκίρις!

Η ομάδα του Μακσβίτις επικράτησε εντέλει 79-82 στην έδρα της Βίρτους, έχοντας εξαιρετική απόδοση στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και έδειξε τα δόντια της στους αντιπάλους και τους επικριτές της, ότι θα παλέψει ξανά για την οκτάδα!

Στους 25 πόντους σταμάτησε ο εκπληκτικός Κίναν Έβανς στην επιστροφή του μετά τη ρήξη Αχιλλείου που υπέστη, ενώ δεν ήταν αρκετοί οι 18π. του Μίκι Έβανς.

Η Βίρτους ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκε ακόμη και στο +10 στην πρώτη περίοδο, ενώ ολοκλήρωσε αυτή στο +8, με το υπέρ της 23-15. Στη δεύτερη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί, καταφέρνοντας να καλύψουν τη διαφορά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το 42-37 υπέρ της ομάδας της Μπολόνια.

Η ομάδα του Μπάνκι μπήκε στην τρίτη περίοδο για να καθαρίσει το παιχνίδι, και έφτασε ακόμη και στο +15 στο 28’. Σε εκείνο το σημείο, οι Λιθουανοί ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους. Αρχικά, έκαναν ένα γρήγορα 12-2, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 65-58.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, ο Κίναν Έβανς βγήκε μπροστά και έχοντας εξαιρετική εμφάνιση, οδήγησε την ομάδα του σε μία τεράστια ανατροπή, με τη Ζαλγκίρις να παίρνει τη νίκη με 79-82, κάνοντας ιδανική πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 42-37, 65-58, 79-82.

Αναλυτικά στατιστικά του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x