Euroleague

Βλασσόπουλος: «Κάναμε καλή εμφάνιση παρά την ήττα»

Χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει για την Εθνική Εφήβων, μετά την ήττα από την Τουρκία, καθώς ακολουθεί το δύσκολο ματς με τη Γερμανία, σύμφωνα με τον Γιώργο Βλασσόπουλο.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Εθνικής Εφήβων στην ήττα από την Τουρκία, έμεινε ο Γιώργος Βλασσόπουλος, ο οποίος τόνισε πως κόστισαν τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ.

«Θεωρώ πως κάναμε μια καλή εμφάνιση για πρεμιέρα και παρά το πολύ μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας που είχαμε», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βλασσόπουλος για να προσθέσει: «Προσπαθήσαμε και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, παρά τις δυσκολίες που κρύβει μια πρεμιέρα και απέναντι στην οικοδέσποινα. Ανταποκριθήκαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στο δεύτερο τα πολλά λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ έδωσαν τη δυνατότητα στην Τουρκία να ξεφύγει. Η πίεση σε όλο το γήπεδο και η δυνατή άμυνα, η καλή οργάνωση και λειτουργία στην επίθεση και το γεγονός πως καταφέραμε να σπάσουμε την πίεση των Τούρκων ήταν ο συνδυασμός που μας βοήθησε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να το φτάσουμε στον πόντο. Εκεί όμως ένα ριμπάουντ, μια κακή άμυνα, μας στοίχισαν και δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να πάρουμε το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων αναφέρθηκε στο ματς με τη Γερμανία: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τη Γερμανία. Δεν έχουμε το χρόνο να σταθούμε στο τι έγινε. Πρέπει να σταθούμε στο αύριο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις μικρές λεπτομέρειες και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x