Euroleague

Βλέπει Ευρωλίγκα ο Γλυνιαδάκης

Η Λιέτουβος Ρίτας επικράτησε 80-71 της Ρίγα στο Βίλνιους και πέρασε στα ημιτελικά των προκριματικών της Ευρωλίγκας. Καλή παρουσία από τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας, η Λιέτουβος Ρίτας επιβλήθηκε της Ρίγα στο Βίλνιους με 80-71 και προκρίθηκε στα ημιτελικά προκριματικών της Ευρωλίγκας, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Όλντενμπουργκ.

Καλή παρουσία είχε για τους νικητές ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος είχε 8 πόντους (2/3 βολές, 3/3 δίποντα), 4 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 17:47. Ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις με… φόρα από το Ευρωμπάσκετ είχε 23 πόντους, ενώ 11 πόντους και 8 ριμπάουντ (!) είχε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ένας Λιθουανός, ο Τόμας Ντελινινκάιτις με 14 πόντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων.

Από αυτό το άτυπο Final 8 θα προκύψει η ομάδα που θα πλαισιώσει στον τέταρτο όμιλο τους Παναθηναϊκό, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λαμποράλ Κούτσα, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Ερυθρό Αστέρα.

Δεκάλεπτα: 14-15, 39-31, 61-47, 80-71.

Το πρόγραμμα των προκριματικών:

Τρίτη 1 Οκτωβρίου
Βαρέζε – Όλντενμπουργκ 74-79
Λιέτουβος Ρίτας – Ρίγα 80-71

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Χίμκι – Οστάνδη 18:00
Νίμπουρκ – Μπάνβιτ 20:30

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου
Nικητές της Τρίτης 18:00
Nικητές της Τετάρτης 20:30

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου
Νικητές της Πέμπτης 20:30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x