Euroleague

Συνεχάρη τον Τσαβούσογλου για την Ευρωλίγκα της Εφές ο Δένδιας

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συνεχάρη τον ομόλογό του Μεχμέτ Τσαβούσογλου για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την Εφές.

Μπορεί η συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Μεχμέτ Τσαβούσογλου στην Αθήνα να ήταν η διαδικασία πρώτης συνεννόησης και ομαλοποίησης της κατάστασης σε βάθος χρόνου, όμως η επιτυχία της Εφές κόντρα στη Μπαρτσελόνα με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Πιο συγκεκριμένα, στο περιθώριο την συνομιλίας των δύο ανδρών, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συνεχάρη τον ομόλογό του για τον τίτλο της τουρκικής ομάδας.

«Επίτρεψέ μου να σε καλωσορίσω στην Αθήνα αλλά με την ευκαιρία θα ήθελα να σε συγχαρώ για την χθεσινή κατάκτηση της Αναντολού Εφές της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια», ανέφερε ο Νίκος Δένδιας.

Ακολούθως, ο Τσαβούσογλου ευχαρίστησε και δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ φίλε Νίκο Δένδια. Και εγώ θα ήθελα να ξεκινήσω συγχαίροντας την Αναντολού Εφές. Ήταν ένας δύσκολος τελικός, τον παρακολουθήσαμε με αγωνία και ευχαριστώ πολύ που έδειξες κατανόηση στην επιτάχυνση του βραδινού μας γεύματος. Νομίζω ότι φέτος είχαμε μία ομάδα από την Ελλάδα και δύο από την Τουρκία. Βεβαίως χαιρόμαστε για την μεγάλη επιτυχία της Εφές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x