Ο Ολυμπιακός είδε να μπαίνει τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών σε επίπεδο Ευρωλίγκας, χάνοντας στο φινάλε με σκορ 88-80 από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 20ή αγωνιστική της διοργάνωσης. Από την άλλη, οι Πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν τις 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια τους.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει την έκβαση της αναμέτρησης στη flash interview. Απαντώντας σε ερώτηση για τον «καταιγισμό» τριπόντων της ομάδας του και ειδικά του Μπάλντουιν, ο Λιθουανός τεχνικός δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει μια ειρωνική ατάκα προς τους «ερυθρόλευκους» και το ΣΕΦ.
«Όχι, διαρροές έχει μόνο στον Πειραιά, στην Κωνσταντινούπολη δεν υπάρχει διαρροή...», είπε χαρακτηριστικά.
Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό το παιχνίδι των δύο ομάδων στο φαληρικό γήπεδο είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.
Διαβάστε Επίσης
«Γκρέμισε» την μπασκέτα με απολαυστικό κάρφωμα ο Φαρίντ! Αρλάουκας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ελληνικός τελικός στο ΟΑΚΑ; Θα ήταν κάτι τρελό - Πρώτη φορά… πιστεύω τους προπονητές» Επέστρεψε στις νίκες με επιβλητικό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Dubai BC η Χάποελ! Καθάρισε τη Μακάμπι και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Μπαρτσελόνα! Αταμάν: «Παίξαμε τραγικά, δεν έχω πολλά να πω μετά από αυτό το παιχνίδι»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






