Euroleague

Ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τα εισιτήρια με Γκραν Κανάρια

Ανακοίνωση των «πράσινων» ενόψει του αγώνα με την ισπανική ομάδα.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, οι πράσινοι υπενθυμίζουν ότι την Παρασκευή ολοκληρώνεται η πώληση των διαρκείας.

H ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Herbalife Gran Canaria (18/10, 21.00), καθώς και για όλες τις υπόλοιπες εντός έδρας αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου της Euroleague. Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως την προσεχή Παρασκευή (19/10) ολοκληρώνεται η διάθεση των καρτών διαρκείας.
Η διάθεση των καρτών διαρκείας αλλά και των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague γίνεται από τα κάτωθι σημεία:
• Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.
• Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.
• Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
• Αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας και τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 3503282 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.
• Την Πέμπτη 18/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.
• Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.
• Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x